Cautare

514 de rezultate pentru "serhan naim pitesti" (3.02 secunde)
Sa stiti ca porecla pe care a primit-o de la mine a avut un fundament Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Pitesti, ca Mircea Geoana nu ii cerea in general sfatul, mentionand ca porecla pe care presedintele Senatului a primit-o de la el "a avut un fundament" Ion Iliescu a spus ca Mircea Geoana nu i-a cerut niciun sfat despre ceea ce ar trebui sa faca.
"O sa luam de-acum masuri firesti:/ Telegondola pana la Pitesti!/ Ea nu se-mpotmoleste in nameti./ Ajung la voi! Mai rezistati o zi, baieti..." Happy End:
Anterior acestei date, chestorul de politie Ion Stoica a indeplinit atributiile functiei de inspector sef al IPJ Valcea. Stoica a mai detinut functia de secretar general al MAI si pe cea de adjunct al Politiei Municipiului Pitesti.
Parlamentarii PNL vor vota ca primul-ministru sa reprezinte Romania la Consiliul European Parlamentarii liberali vor vota pentru ca primul-ministru sa reprezinte Romania la Consiliul European, cel putin la cel din 28 iunie, in cadrul caruia se vor discuta probleme ce intra in atributiile Guvernului, a anuntat joi, la Pitesti, presedintele PNL, Crin Antonescu.
Se simte bine si in arhiva Directiei Siguranta Militara de la Pitesti, in registrul-jurnal pentru evidenta retelei informative a Comandamentului Marinei Militare Constanta.
Pe lista MApN mai apar primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, deputatul Cezar Preda, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, actualul primar de la Slatina, Darius Valcov, fostul director Metrorex, Gheorghe Udriste.
La varsta de 16 ani, in 1981, a ajuns in Pitesti, unde a urmat studiile de limba romana. A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca.
Functia exacta detinuta de Dumitru Basescu poate fi aflata lesne cercetind dosarul lui de cadre, care se afla in acest moment in arhivele militare de la Pitesti.
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran.
Acesta este intocmit in baza criteriilor de finantare, acceptate de Comisia Europeana, si cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda.
Vestea buna e ca s-a dat castigatorul pentru studiul de fezabilitate la Pitesti-Sibiu. Vestea proasta este ca imediat s-a depus contestatie.
Pentru astazi, o intrebare foarte scurta, prilejuita de momentul penibil care s-a petrecut la recent incheiatul Consiliu National al PNL de la Pitesti.
Cortegiul funerar plecat din fata Palatului Regal din Bucuresti a parcurs traseul Chitila - Gaesti -Topoloveni - Pitesti si a ajuns la Curtea de Arges dupa mai mult de 3 ore, fiind intampinat de mii de oameni care au aplaudat si au aruncat flori pe sosea inaintea masinii mortuare.
Primul este Rompetrol-KazMunaiGaz, al doilea sunt contractele acordate lui Ghita, al treilea este celebra incercare de a opri culoarul auto IV Pitesti-Sibiu si de a-l reorienta prin Brasov.
In Romania, conducta va avea o lungime de aproximativ 630 de kilometri, trecand pe la Constanta, Pitesti si Craiova si va iesi din tara pe la Timisoara.
Jetul de titei se ridica la 12 metri inaltime "Imediat dupa ce am fost anuntati de atacul la conducta Constanta-Pitesti de 20 de inci, am sistat pomparea titeiului.
El a adaugat ca “oglinda“ autostrazii Brasov-Bors o constituie coridorul paneuropean IV, care inseamna Nadlac - Timisoara - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Daca acest sistem ar fi fost aplicat in cazul autostrazii Bucuresti-Pitesti, dezastrul n-ar mai fi avut loc“, arata Vosganian.
Constructia conductei ar trebui sa inceapa in acest an, iar atingerea capacitatii maxime proiectate este programata pentru 2012-2014. In Romania, conducta va avea o lungime de 630 de kilometri si va trece pe la Pitesti, Craiova, Timisoara.
google-analytics.com